ANUNTURI

ANUNȚ

RAPORT ANALIZE APA DIRECTIA DE SANATATE VASLUI 

ANUNȚ

Primaria comunei Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor in cadrul Proiectului "Controlul lntegrat al Poluarii cu Nutrienti"desfasoara activitati de testare GRATUITA a calitatii apei cu mostre de apa prelevate din sursele de apa necentralizate (fantana/put, etc) la data 24 august 2021, ora 11:30, in centrul comunei Ia terenul de sport,timp de 2 ore. 

Invitam toti cetatenii comunei sa se prezinte cu mostre de apa, pentru testarea gratuita a calitatii apei si pentru a determina daca nivelul de nitrati este in limitele potabilitatii apei. 

ANUNȚ

INTENTIE ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL 

PENTRU CONSTRUIRE STARETIE, CHILII MONAHALE SI PARACLIS TITULAR MANASTIREA "Nasterea Maicii Domnului" DIN COMUNA ALEXANDRU VLAHUTA JUDETUL VASLUI 

ANUNȚ

referitor la consultarea publică online pentru Planul de Management Social si de Mediu ( PMSM) elaborat pentru proiectul „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Alexandru Vlahuta, judeţul Vaslui”

ANUNȚ

PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL SI DE MEDIU PENTRU OBIECTIVUL CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA ALEXANDRO VLAHUTA, JUD. VASLUI