top of page

ANUNTURI

ANUNT PUBLIC

UAT Comuna Alexandru Vlahuta, având sediul în str. Principala, nr. 1, localitatea Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui.


Titular al planului/programului ”Plan Urbanistic General, comuna Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui”, localitatea Alexandru Vlahuta, str. Principala, nr. 1, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat şi declanşarea etapei de încadrare.


Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, de luni până joi între orele 8:00 – 16:30 si vineri intre orele 8:00 - 14:00.


Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Vaslui, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

ANUNT PUBLIC

UAT Alexandru Vlahuta, având sediul în str. Principala, nr. 1,  localitatea Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui, titular al planului/programului ”Plan Urbanistic General, comuna Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui” localitatea Alexandru Vlahuta, str. Principala, nr. 1, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.


Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, de luni până joi între orele 8:00 – 16:30 si vineri intre orele 8:00 - 14:00.


Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Vaslui în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.

VARIANTE DE STEMA - DESCRIEREA SI SEMNIFICATIA PROIECTULUI DE STEMA PROPUS


VARIANTA 1


Descriere: 

Stema se compune dintr-un scut triunghiular cu marginile rotunjit, taiat de un brau undat, de argint. 

In partea superioara, in camp albastru, se afla un bust de barbat redat din fata, cu mustata, imbracat cu camasa, cravata, cu sacou, totul de argint. 

In varful scutului, in camp verde se afla doua spice incrucisate, in interiorul carora se gasesc un stiulete de porumb si o floarea soarelui, incrucisate, totul de aur. 

Scutul este timbrat de o coroana murala de argint cu un turn crenelat.


Semnificatia elementelor insumate: 

Bustul iI reprezinta pe scriitorul Alexandru Vlahuta, nascut in comuna si da denumirea acesteia. 

Spicele de grau, stiuletele de porumb si floarea-soarelui simbolizeaza ocupatia de baza a locuitorilor, agricultura, iar cele 4 plante erbacee indica numarul satelor componente ale comunei. 

Braul undat evoca hidrografia localitatii.

Coroana murala cu un turn crenelat semnifica faptul ca localitate are rangul de comuna.VARIANTA 2


Descriere: 

Stema se compune dintr-un scut triunghiular cu marginile rotunjite impartit in trei, cu partitia mediana in varf de teapa rasturnata. 

In partea dreapta, in camp rosu, se afla doua stele de argint, plasate in banda. 

In partea centrala, in camp albastru, se afla un bust de barbat cu mustata si cu fata indreptata spre dreapta, imbracat cu camasa si sacou, totul de argint.

In partea stanga, in camp rosu, se afla doua steme de argint, plasate in bara. 

Scutul este timbrat de o coroana murala de argint cu un turn crenelat .


Semnificatia elementelor insumate:

Bustul iI reprezinta pe scriitorul Alexandru Vlahuta, nascut in comuna si da denumirea acesteia.

Cele 4 stele indica numarul satelor componente ale comunei.

Coroana murala cu un turn crenelat semnifica faptul ca localitatea are rangul de comuna.

PV ANALIZA DOSAR CONCURS ASISTENT MEDICAL COMUNITAR

Incheiat astazi, 25.05.2022, cu ocazia afisarii rezultatelor in urma verificarii dosarelor depuse de candidatii inscrisi pentru concursul organizat in date de 30.05.2022 proba scrisa pentru recrutarea in functia ASISTENT MEDICAL COMUNITAR, in cadrul Compartimentului asistenta sociala

REZULTAT PROBA SCRISA CONCURS CONSILIER II - COMPARTIMENTUL AGRICOL

bottom of page