ANUNŢURI

ANUNȚ

     În conformitate cu prevederile Art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, aducem la cunoștință publică următoarele proiecte de acte normative ce urmează a fi supuse aprobării Consiliului Local Alexandru Vlahuță, în sala de ședințe a primăriei Comunei Alexandru Vlahuță, în ziua de joi, 28.05.2020, ora 10.00.

ANUNȚ

PRIMĂRIA COMUNEI ALEXANDRU VLAHUȚĂ, JUDEȚUL VASLUI

ASIGURĂ FURNIZAREA DE INTERNET GRATUIT PENTRU TOȚI CETĂȚENII

PRIN ”PROGRAMUL WIFI4EU FREE FOR EUROPEANS”

ÎN CENTRUL SATULUI ALEXANDRU VLAHUȚĂ (PRIMĂRIE, ȘCOALĂ, DISPENSAR)


VĂ INVITĂM SĂ VĂ CONECTAȚI!

ÎNȘTIINȚARE

CU PRIVIRE LA PIERDERILE PRODUSE CULTURILOR AGRICOLE

ANUNȚ

     În conformitate cu prevederile Art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, aducem la cunoștință publică următoarele proiecte de acte normative ce urmează a fi supuse aprobării Consiliului Local Alexandru Vlahuță, în sala de ședințe a primăriei Comunei Alexandru Vlahuță, în ziua de joi, 31.03.2020, ora 10.00.

INSTRUCȚIUNI PENTRU INTERACȚIUNEA CU PRIMĂRIA ÎN PERIOADA DE EPIDEMIE CU NOUL CORONAVIRUS

  • Pentru orice vizită la sediul primăriei, cu orice scop, vă rugăm să ne anunțați, în prealabil, prin telefon/fax la numărul 0235.429.317 pentru a vedea dacă deplasarea dumneavoastră la sediul primăriei este obligatorie și urgentă.
  • Plata taxelor și impozitelor locale se poate efectua până pe data de 30 iunie 2020 pentru a beneficia de bonificația de 10%.
  • Utilizați e-mailului primariavlahuta@yahoo.com și adresa site-ului www.alexandruvlahuta.ro pentru comunicare cu primăria pentru orice activitate ce nu necesită în mod urgent și obligatoriu prezența la sediul primăriei.
  • În cazul în care ați ajuns totuși la sediul primăriei, accesul în interiorul birourilor se va face DOAR CU ACCEPTUL ANGAJAȚILOR din biroul respectiv.
  • Emiterea adeverințelor pentru APIA se va face pe bază de programare după data de 06 aprilie 2020 la numărul de telefon/fax 0235.429.317.

CONSILIUL LOCAL

DOCUMENTE

COMUNA

PRIMĂRIA

Prmaria Alexandru Vlahuta Vaslui

PRIMĂRIA COMUNEI ALEXANDRU VLAHUŢĂ

JUDEŢUL VASLUI

ROMÂNIA

© SoftHardExpert - 2019

Prmaria Alexandru Vlahuta Vaslui

Vizitatori